INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Anatoli Unitsky hovoril o výsledkoch roku 2022

29.12.2022 20:08

Anatoli Unitsky hovoril o výsledkoch roku 2022

 
Boli zverejnené video gratulácie od generálneho dizajnéra Unitsky String Technologies Inc. a autor technológie uST Anatolij Yunitskiy. O výsledkoch práce dosiahnutej v roku 2022 a medzinárodnom uznaní technológie uST - pozri video. / Video blahoželanie od generálneho dizajnéra Unitsky String Technologies Inc. a autor technológie uST Anatoli Unitsky boli zverejnené. O výsledkoch práce dosiahnutej v roku 2022 a medzinárodnom uznaní technológie uST — pozrite si video TU.
V roku 2022 sme sa zúčastnili medzinárodných výstav a konferencií. Medzi nimi EXPO 2020 v Dubaji, fóra v Rwande, Indonézii, Malajzii, Rusku, výstava InnoTrans 2022 v Berlíne, kde unibike predstavilo Dubajské ministerstvo ciest a dopravy (RTA). Naše certifikačné a testovacie centrum uSky v Sharjah navštívilo viac ako sto delegácií z desiatok krajín. Mnohé návštevy viedli k aktívnej práci na implementácii cielených projektov.
 
Napríklad UST Inc. podpísala dohodu s ITS Indonesia o využívaní technológií uST v Indonézii. Začala sa aktívna spolupráca so Salvádorom. Na základe výsledkov medzinárodného fóra v Rwande a prezentácie uST ministrovi infraštruktúry bola pripravená zmluva na cielený projekt, ktorý je v súčasnosti v štádiu podpisu.
V záverečnej fáze prebiehajú práce na dopravnom a infraštruktúrnom komplexe č. 4 v Sharjah s nadjazdom s ťažkými koľajnicami. Koncom jesene bola podpísaná dohoda o preskúmaní rozostavaného komplexu č. 4 v Sharjah s nezávislou medzinárodnou organizáciou TÜV SW. V roku 2022 hlavná inžinierska spoločnosť Unitsky String Technologies Inc. získala štatút vedeckej organizácie. V Bielorusku vo výrobe UST Inc. bola vyrobená vlajková loď mestskej dopravy - 25-miestny osobný unibus, ktorý už bol odoslaný na pilotné testovanie v Sharjah. Výstavba komplexu ľahkej dopravy a infraštruktúry Unilight, perspektívny rozvoj spoločnosti, sa blíži ku koncu.
 
Podrobnosti o projekte TU

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode