INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Crowdfunding SkyWay

01.11.2016 10:37

Crowdfunding SkyWay

 
Projekt SkyWay je financovaný formou crowdfunding, to znamená malými investormi. Každý jednoduchý, obyčajný človek sa môže stať akcionárom, a teda aj spolumajiteľom firmy.
Čo to je za firmu ktorá je takto financovaná? 
Vo svete je to už dosť často používaný spôsob budovania novej firmy. 
Z takých známejších napríklad Eurotunel - La Manche. 
 
Ja neviem nič o akciách a obchodovaní na burze. No a čo? 
Tu nejde o špekulatívne obchodovanie, tieto znalosti nie sú potrebné. 
Jednoducho buď po príchode SkyWay na burzu akcie predám alebo si ich nechám a budem poberať dividendy, to je všetko čo treba vedieť.
Kedy pôjdu podiely SkyWay na burzu, to je ešte ťažko teraz povedať, je veľmi veľa vecí ktoré to môžu ovplyvniť. Odhad je niečo medzi jedným až tromi rokmi.
Je tu aj možnosť že bude otvorená medziburza, vnútorna burza, to znamená, budú sa dať predať podiely pred oficiálnym vstupom na burzu. 
 
Isté však je , že cena jednej akcie pri vstupe na burzu bude minimálne jeden dolár. Je to zmluvne ošetrené. Podľa svetových dopravných odborníkov, je predpoklad, že SkyWay bude zabezpečovať okolo 50% všetkej svetovej pozemnej, nákladnej aj osobnej, dopravy. Takže cena akcií v budúcnosti má reálnu možnosť veľmi vysoko ísť, možno aj niekoľko sto dolárov za akciu, ale to je v dlhšom časovom horizonte (15-25 rokov) 
 
Budovanie je teraz v ôsmej etape výstavby Eko-Techno-Parku (15 etáp celkom) a ceny podielov sa pohybujú podľa výšky nákupu . Pri 5 dolárovom nákupe je to 1:10, teda 50 podielov, až po najvyššie nákupy 1:290. Pri prechode na každú ďalšiu etapu sa diskont znižuje. Preto je lepšie investovať skôr
Riziko investície je už veľmi nízke a pri prechode na každú ďalšiu etapu sa ešte znižuje, ale cena rastie!
 
Tu sa registrujte : https://skyway.link-stats.site/?partner_id=177606&lang=sk
 
Registrácia je nielen že zadarmo, ale firma dáva za overenie účtu ešte stále prémiu 20 podielov!
 

SkyWay

 
 
 
 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode