INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Manažéri Mobility Live Middle East v Sharjah

11.08.2022 16:18

Zástupcovia výstavy Mobility Live Middle East v skúšobnom centre Sharjah

Skúšobné centrum Unitsky String Technology v Sharjah navštívili Sowmya Yellappa a Oliver Bull, manažéri výstavy Mobility Live Middle East. Pre región ide o kľúčové podujatie v oblasti moderných dopravných technológií. Výstava sa bude konať v dňoch 15.–16. mája 2023.

Hostí sprevádzali aj zástupcovia Vedecko-výskumného technologického parku Sharjah, Sandrine Bouic Peti, Yacoub AL Tahtamouni a Mohammed Bani Hammad.

Počas prehliadky delegátom ukázali kľúčové objekty centra: certifikovaný tropický Unicar, model vysokorýchlostnej strunovej dopravy, maketu lineárneho mesta a dispečerskú miestnosť. Hostia absolvovali aj skúšobnú jazdu na 400-metrovej trati.

Okrem toho sa delegáti zúčastnili na prezentácii projektu a zaujal ich celkový úžitok zo zavedenia strunovej dopravy. Napríklad:

― Rozvoj ťažko dostupných území a rozvoj medzinárodných dopravných sietí.

― Rast HDP krajiny a regiónu, vytváranie nových pracovných miest prakticky vo všetkých odvetviach národného hospodárstva.

― Zlepšenie mestskej, regionálnej a globálnej ekológie.

O svoje dojmy zo skúšobného centra sa podelil Oliver Bull:

Je mi cťou absolvovať prehliadku objektov uSky Transport FZE a na vlastné oči vidieť, ako by mohla vyzerať budúcnosť mobility.

 

prevzatý článok TU

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode