INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Prechod na poslednú 15. etapu rozvoja uST

26.03.2023 15:04

Prechod na poslednú 15. etapu rozvoja uST

 

Prešli sme dlhú cestu – od ambiciózneho sna až po reálne otestovanie projektu, ktorý dokáže zlepšiť život celého ľudstva! Za tento čas sa strunová doprava prezentovala na desiatkach medzinárodných výstav, vzbudila záujem lídrov svetovej vedeckej komunity a spoločnosť uSky Transport podpísala dohody o spolupráci s Bieloruskom, Indiou, Spojenými arabskými emirátmi, Indonéziou a mnohými ďalšími krajinami, ktorých hlavným záujmom je postarať sa o blaho ich obyvateľstva!

A teraz je čas ísť ďalej! 13. apríla 2023 náš projekt prechádza do novej etapy 15.1. Bude to nový míľnik v histórii rozvoja strunovej dopravy. Sme úplne na konci vývojového obdobia.

Aký je vlastne cieľ poslednej 15. etapy? Certifikácia trasy pre prepravu ťažkej dopravy a námorných kontajnerov. To všetko na elektropohon a v autonómnom pohone.  Finálna certifikácia už začala.

 

Keďže vstupujeme do poslednej 15. etapy, je to s najväčšou pravdepodobnosťou posledná príležitosť ako podporiť projekt s tak skvelým zhodnotením, a pre partnerov aj s možnosťou pomôcť mnohým ľuďom vo svojom okolí výhodne umiestniť ich voľné finančné prostriedky do perspektívneho projektu, ktorý viacerí z nás už roky podporujú. Najmä v tomto období, keď začínajú krachovať banky a nepriaznivá ekonomická situácia sa začína vyostrovať najmä v bankovom sektore. Na túto investíciu sa práve dá pozerať aj z pohľadu ochrany peňazí a majetku, keďže žijeme v neistej dobe, a v dohľadnej dobe to určite nebude lepšie, ba skôr naopak. Vďaka kúpeniu podielov si aj takýmto spôsobom viete ochrániť svoje peniaze pred znehodnotením.

Po skončení poslednej 15. etapy sa celá vývojová fáza uzavrie a viac nebude možnosť kúpiť si podiely ERSSH. Práve preto prajem všetkým len tie správne rozhodnutia.

 
Podrobnosti TU
 
Krátke video TU
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode