INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Rebranding spoločnosti

01.03.2021 09:40

Rebranding spoločnosti


Postupne sa vzďaľujeme od názvu SkyWay. Spoločnosť je teraz vo fáze vytvárania MVP (minimálneho životaschopného produktu), takže treba brať vážne obchodnú značku. Spoločnosť Unitsky String Technologies Inc. zostáva, ale názov Sky Way by sa mal používať výlučne na určený účel. Napríklad neexistuje spoločnosť s názvom SkyWay, existuje jeden z produktov spoločnosti UST (Unitsky String Technologies Inc), ktorého obchodná značka (ochranná známka) má názov SkyWay.
 
Takisto sa koľajové vozidla môžu nazývať SkyPods alebo napr. UniFlash - je to značkový názov vysokorýchlostných dopravných modelov. Je to veľmi dôležité hlavne v tomto období, keď spoločnosť vychádza na svetový trh. Viac a podrobnejšie vo videu TU
 


Za poslednú dobu boli publikované informácie v rôznych dôležitých publikáciách  čo naznačuje, že projekt prechádza z fázy start-up do fázy systémového biznisu a prichádza na úroveň korporácie. V tejto fáze zvyčajne prichádzajú veľké investície. 

Do konca marca 2021 sa majú v Sharjah začať prvé prevádzkové skúšky s cestujúcimi na trati dlhej 400 metrov. Podľa Anatolija Unitského pripravenosť na jazdu vlády Sharjah je takmer 100%. V médiách sa už začali objavovať informácie, že v máji bude spustená aj nákladná linka, ak nenastanú nepredvídané okolnosti. Následne prebehnú všetky skúšky, testovania a celý proces sa zakončí úspešnou certifikáciou. Potom už nebude nič brániť realizácii konkrétnych cieľových adresných projektov. Počet podpísaných a oznámených adresných projektov sa neustále zväčšuje. 3 adresné projekty v SAE už boli oznámené.

Aktuálne sú v SAE podpísané tieto adresné projekty:

a) Dubaj – 15 km + 21 staníc priamo v najväčšom centre okolo najvyššej budovy sveta Burj Khalifa

b) zo Sharjah do Khor-fakkan – 130 km, z toho 30 km cez hory, bude spojnica pre nákladnú prepravu námorných kontajnerov s prístavom v Indickom oceáne

c) Khor-fakkan - 10,6 km + 5 staníc

V miestnej televízii mesta Khorfakkan v SAE vyšla reportáž o prvom predpokladanom adresnom projekte SkyWay v emiráte Sharjah. V televízii bola reportáž odvysielaná 14. decembra 2020, ďalší deň sa informácie o projekte objavili na instagramovom účte televíznej stanice Khorfakkan News Network. Predpokladaná trať povedie cez malé turistické mesto Khorfakkan v emiráte Sharjah s 18 tisícmi obyvateľmi, tvrdí Khorfakkan News. Dĺžka trate môže byť 10,6 kilometrov, 5 staníc na trase plánujú umiestniť pozdĺž dôležitých objektov pre mesto: od priehrady Al Rafisah k historickému pamätníku Al Rabi, ďalej pozdĺž pláže a cez mesto do ulice Al Zahrawi. Konečnú stanicu na trase plánujú postaviť v oblasti paláca emira Sharjah sultána bin Muhammada Al-Qasimi.


Ďalšie adresné projekty sú v rôznej fáze rozpracovanosti a zatiaľ sa nemôžu oznámiť. Ale čoskoro to určite bude.

 

 Všetci čo sme prispeli a prispievame do projektu SkyWay, tak vlastníme majetkové podiely SkyWay, čiže máme priamo podiel na majetku celej spoločnosti. Vystupujeme ako podielnici, resp. spoluvlastníci tejto výnimočnej strunovej technológie. Je to zatiaľ privátna ponuka a preto nespadáme pod dohľad centrálnych bánk. Aj keď ešte reálne nevlastníme akcie, tak akonáhle bude spoločnosť v budúcnosti vstupovať na burzu cez IPO), tak nám budú prekonvertované (pretransformované) naše podiely na reálne obchodovateľné akcie. Tie potom budeme vedieť na burze predať a získať tak značný kapitál. Plánovaný vstup na burzu je s počiatočnou cenou 1 $ za akciu. Potom už burza bude rozhodovať o aktuálnej cene, na základe vzťahu ponuka vs. dopyt po daných akciách. Čo je však pre nás dôležité z pohľadu investorov, tak je skôr to, že kedy začne firma vyplácať dividendy ako svoj záväzok za všetky získané investície. Chcem upozorniť, že sa veľa ľudí mylne domnieva, že kľúčový je vstup na burzu, avšak oveľa dôležitejšie je kedy firma začne reálne budovať jednotlivé trate a realizovať jednotlivé adresné projekty, z čoho sa budú generovať zisky a 20 % zo ziskov potom pôjde na dividendy. Vstup na burzu potom bude už len ako bonus. Dividendy nijako nesúvisia so vstupom na burzu. Teoreticky vieme začať dostávať dividendy aj budúci rok, ak sa v tomto roku podarí aspoň začať budovať prvé adresné projekty a hlavne dosiahnuť prvé zisky. Treba si však uvedomiť, že toto je dlhodobý projekt a trpezlivosť tu je na mieste. Tu sa rozhodne nedajú veci uponáhľať. Budujeme úplne nové odvetvie v doprave a toto je najväčší projekt všetkých čias v celej histórii ľudstva. A takto to treba brať. Reálne treba postaviť dané trate postupne v jednotlivých krajinách po celom svete. Plánujú sa vybudovať stovky, tisícky, a neskôr aj státisíce či milióny kilometrov. Samozrejme, že prvé zisky budú už v najbližších rokoch. Preto chcem všetkých poprosiť, aby sa na projekt SkyWay prestali pozerať z krátkodobého hľadiska a začali vnímať celú tú komplexnosť, na jednej strane aj komplikovanosť (napr. vstup na trh cez rôzne konkurenčné boje a tlaky), na strane druhej obrovský potenciál a šancu uspieť, a v budúcnosti sa dokonca stať lídrom na celom dopravnom trhu. Ponúka sa tu skutočne neohraničený rast a príležitosť stať sa najúspešnejšou spoločnosťou v budúcnosti.

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode