INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Rebranding Unitsky String Technologies Inc.

03.12.2021 19:59

Dôvody rebrandingu Unitsky String Technologies Inc.

K rebrandingu sme pristúpili z niekoľkých dôvodov:

Po prvé, spoločnosť vyvíjajúca strunovú dopravu vstúpila na svetový trh. V tejto súvislosti sa prijalo rozhodnutie použiť názov, ktorý je vhodnejší pre prácu v medzinárodnom formáte, a tým je Unitsky String Technologies Inc. V tomto variante je hneď uvedený názov technológie aj priezvisko jej autora ‒ tak to robia spoločnosti po celom svete.

Po druhé, bolo potrebné, aby sa spoločnosť už nespájala so značkou SkyWay, ktorá dovtedy slúžila na prilákanie investícií do rozvoja strunovej dopravy. Neprofesionálnym konaním niektorých investorov a partnerov sa toto meno zdiskreditovalo. Aby sme sa vyhli stratám reputácie, museli sme sa vzdať predchádzajúceho názvu vývojovej spoločnosti v angličtine, kde sa tiež spomínalo SkyWay. Pripomíname, že do roku 2020 sa spoločnosť Unitsky String Technologies, Inc. nazývala SkyWay Technologies Co.

Nové logo

Nové logo Unitsky String Technologies, Inc pozostáva z firemnej značky a unikátneho grafického nápisu názvu spoločnosti. Značka kombinuje písmeno „U“, ktoré odkazuje na prvé písmeno priezviska autora strunových technológií (Unitsky), a obrys prvého elektromobilu spoločnosti – Unibiku.

História projektu

Prvá strunová trať bola postavená v roku 2001 v meste Ozjory v Moskovskej oblasti. Vtedy projekt realizovala firma pod názvom „Strunová doprava Unitského“. Tak sa stalo, že o 20 rokov neskôr začala značka spoločnosti opäť spájať pôvodný názov technológie a priezvisko jej autora.

Plány spoločnosti

Teraz spoločnosť vstupuje na trh s komplexmi mestskej a osobnej dopravy. Za nimi budú nasledovať riešenia nákladnej dopravy. A tie budú využívať rovnaké estakády ako v osobnej doprave. To pomôže znížiť výrobné náklady. Ďalší sľubný smer predstavuje vysokorýchlostná doprava. S ňou spoločnosť plánuje vstúpiť na trh do roku 2025.

Adresné projekty

V tomto roku boli spustené prvé adresné projekty. Do konca roku 2022 sa plánuje zvýšiť ich počet na 10. Na tento účel prešla strunová doprava všetkými potrebnými skúškami a je pripravená na masové využitie.

Článok prebratý z oficiálnej stránky  TU 

Niekoľko zaujímavých videí si možno pozrieť na YouTube / Unitsky String Technologies / SkyWay / UST inc  TU 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode