INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

SkyWay 2017

01.01.2017 03:24

 

SkyWay 2017 

 
Keď pred štyridsiatimi rokmi prišiel pán Junicky na nápad strunovej koľajnice asi netušil ako dlho potrvá uvedenie jeho vynálezu do praxe. A nebolo to kôli zlej myšlienke, práve naopak. Mnohí si uvedomili čo by to pre nich znamenalo. Preto hádzali polená pod nohy pánovi Junickému. Majitelia ťažobných spoločnosti, výrobcovia automobilov,železničné spoločnosti si uvedomovali žeby boli odstavený od svojich závratných ziskov. 
 
Milióny mŕtvych na cestách ešte viac zmrzačených ľudí, milióny hektárov pôdy pod asfaltom a betónom kôli budovaniu stále väčšieho množstva ciest, zamorené ovzdušie, to všetko nemuselo byť. Kôli zisku niekoľkých ľudí, trpí celé ľudstvo. Ale už čoraz viac ľudí si uvedomuje že to takto ďalej nemôže ísť
 
Rok 2016 bol zlomovým pre strunové koľajnice a ďalšie vynálezy pána Junického. Malý okruh podporovateľov týchto myšlienok, sa rozrástol, a je tu svetová firma so skoro 400 tisícmi  ľuďmi zo 120 krajín sveta. Účasť na mnohých výstavách dopravných systémov zabezpečila celosvetovú osvetu pre SkyWay. Postavil sa Eko-Techno-Park v Bielorusku, kde už prebieha certifikácia prvého vozidla, Junibajku. Bolo uzavretých množstvo predbežných objednávok na výstavbu, so záujemcami z celého sveta
 
Rok 2017 bude rovnako dôležitý a dúfam že ešte oveľa úspešnejší. Bude dokončený ETPark. Bude pokračovať certifikácia ostatných systémov, mestskej, nákladnej a vysoko rýchlostnej dopravy. Začnú sa budovať konkrétne projekty už! Kôli obrovskému záujmu sa už teraz prijíma veľa technikov a projektantov do firmy, pretože záujem neustále narastá a terajších 180 už zďaleka nestačí.Tento rok bude rokom rastúcej kapitalizácie SkyWay.
 
Prečo tá istota? Pretože sme lacnejší, bezpečnejší, rýchlejší a ekologickejší oproti všetkým doterajším spôsobom dopravy a to niekoľkonásobne ! 
 

SkyWay 2017 

 
 
 
 
 
 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode