INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

SPOLOČNOSŤ UNITSKY STRING TECHNOLOGIES INC.

23.08.2022 13:45

Spoločnosť Unitsky String Technologies Inc. predstavuje aktualizované umiestnenie na trhu

UST Inc. zverejnila dokument s aktualizovanou pozíciou na trhu. Obsahuje kľúčové informácie o spoločnosti, popisuje princíp fungovania a možnosti dopravných a infraštruktúrnych komplexov, porovnáva s konkurenciou, uvádza náklady na výstavbu a načasovanie projektov. V tejto tlačovej správe Unitsky String Technologies Inc. predstavuje skrátenú verziu dokumentu. Podrobnejšie informácie nájdete v origináli trhového postavenia.

Unitsky String Technologies Inc. (UST Inc.) je inžinierska spoločnosť založená v Minsku v roku 2015, akreditovaná ako vedecká organizácia Národnou akadémiou vied Bieloruska a Štátnym výborom pre vedu a techniku Bieloruska. Spoločnosť sa zaoberá vývojom, projektovaním, výrobou a testovaním dopravných a infraštruktúrnych komplexov v prevedení nadjazdov. Názov technológie stanovený v základe produktu je Unitsky String Technologies (uST).

Spoločnosť navrhla a vybudovala dve high-tech demonštračné a certifikačné centrá: EcoTechnoPark v meste Maryina Gorka (Bielorusko) na ploche 36 hektárov a testovacie a certifikačné centrum uSky v Sharjah (SAE) na ploche 28 hektárov. Sídlo spoločnosti UST Inc. sa nachádza v Minsku (Bielorusko).

Poslaním UST as je riešiť problémy negatívneho vplyvu dopravy a dopravnej infraštruktúry na človeka a životné prostredie na regionálnej a globálnej úrovni.

Produktom spoločnosti sú dopravné a infraštruktúrne riešenia uST. Ide o dopravné komunikácie v nadjazdovom prevedení, kde sa cestujúci a náklad prepravujú automaticky rýchlosťou do 150 km/h a vo výške 6 metrov nad úrovňou terénu. Vzdialenosť medzi podperami, na ktorých je namontovaná koľajová konštrukcia uST, môže dosiahnuť 2 000 metrov, vďaka čomu je možné prekonať vodné prekážky, horské rokliny, prejsť ponad obytné a priemyselné budovy, cesty a železnice, elektrické vedenia. Nosné konštrukcie sú pohľadovo ľahké, čo umožňuje ich čo najharmonickejšie začlenenie do infraštruktúry miest a predmestí, optimalizáciu logistického systému bez potreby vyčleňovania významných plôch a revízií konfigurácie existujúcich dopravných a energetických sietí,

Riešenia pre dopravu a infraštruktúru uST zahŕňajú:

• vytvorenie predpätých nadjazdov z koľajníc;

• dodávka bezpilotných elektrických vozidiel (uPods) a automatizovaného riadiaceho systému;

 • výstavba súvisiacich infraštruktúrnych zariadení (stanice, nakladacie a vykladacie terminály, elektrické siete, opravovne, inžinierske a obchodné plochy ako súčasť komplexov a iných zariadení).

Základom pre vytvorenie dopravných a infraštruktúrnych riešení uST je konštrukčno-technologický vynález inžiniera Anatoli Unitsky – strunová koľajnica. Ide o kľúčový konštrukčný prvok predpätého nadjazdu s koľajnicou.

Komplexy uST sa vyznačujú vysokou účinnosťou, bezpečnosťou, spoľahlivosťou a životnosťou, ako aj výrazne priaznivejšími stavebnými nákladmi a minimálnymi prevádzkovými nákladmi v porovnaní s inými druhmi nadjazdovej dopravy (jednokoľajka, maglev vlak, pozemné metro, vysokorýchlostná električka, lanovka cesta) a podzemné metro.

uPods (elektrické vozidlá na oceľových kolesách) predstavujú vysoko efektívnu dopravu šetrnú k prírode. Zvyšuje bezpečnosť vysokorýchlostnej dopravy vďaka pohybu koľajových vozidiel vysoko nad zemou, čím sa vylučuje možnosť kolízií s inými predmetmi a vozidlami pohybujúcimi sa na povrchu zeme. Riadiace systémy dopravných a infraštruktúrnych komplexov uST sú automatizované.

Mestské komplexy uST sú navrhnuté tak, aby obsluhovali od 1 000 do 50 000 cestujúcich za hodinu. Nákladné – od 1 milióna do 100 miliónov ton ročne.

Produktová rozmanitosť a modelová rada spoločnosti UST Inc. je súborom štandardných (testovaných a certifikovaných) konštrukčných a technologických riešení pre vytváranie dopravných komplexov uST, ktoré umožňujú vykonávať rôzne úlohy v oblasti mestskej a medzimestskej osobnej, ako aj nákladnej dopravy. . Dopravné a infraštruktúrne komplexy uST môžu mať v závislosti od prírodných a klimatických podmienok realizácie a požiadaviek zákazníkov rôznu dopravnú a infraštruktúrnu konfiguráciu. 

Prevzatý článok :  TU

uST inc

 

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode