INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Unitsky String Technology Inc, SkyWay a YouTube

02.08.2022 15:11

Unitsky String Technology Inc, SkyWay  a YouTube

Niekoľko rokov naspäť sme túžobne očakávali každé nové video, novú správu o SkyWay.
 
Dnes je situácia úplne iná. Nových správ a videi je neúrekom a každý si môže vybrať. Vychádza pravidelný týždenný video prehľad noviniek o projekte TU. Nová webová stránka spoločnosti TU . To už nie je čítanie a pozeranie na niekoľko minút, ale skôr hodín. V ničom už nezaostáva ani stránka SWC, TU, ktorá je zameraná na získavanie partnerov a investícii pre spoločnosť UST. Webináre sú pre záujemcov vo viac ako dvadsiatich jazykoch. SWC tiež začalo nový školiaci program pre záujemcov o lepšiu a efektívnejšiu spoluprácu.TU
 
YouTube nás už berie ako vážneho partnera a dáva možnosť automatických titulkov a tým aj automatického prekladu k väčšine našich videí.
Videá ktoré najviac zaujali mňa sú TU
.
 
Osobne veľmi odporúčam kanál pána Junického. Je neuveriteľné aký má ten človek rozhľad, vedomosti. Strunová doprava je iba jedným článkom toho čo on chce dať pre ľudstvo. 

YouTube Anatolij Yunitsky  TU
 
Pre mňa osobne rozhodnúť sa podporovať pána Junického nebol žiadny problém, pretože jeho prácu sledujem už skoro päťdesiat rokov. Viem že je to Človek s veľkým srdcom, nemyslí iba na seba, je úprimný a záleží mu lepšom živote pre všetkých ľudí.  
Prečo stále hovorím SKyWay napriek rebrendingu? Je to taký domáci výraz s ktorím sme začínali. uST inc sme oficiálne, ale SkyWay, tak súkromne medzi sebou :-) , myslím že to tak ostane. 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webových stránok zdarmaWebnode