INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Unitsky string technologies inc /SkyWay/ a India

09.08.2022 12:12

Strunová doprava zaujala predstaviteľa ministerstva cestovného ruchu Indie

Skúšobné centrum strunovej dopravy v Sharjah naďalej hostí delegácie z celého sveta. Tentoraz polygón navštívil Gyan Singh Rathore, zástupca Ministerstva cestovného ruchu Indie. Sprevádzal ho Siril Saji George, riadiaci partner medzinárodnej stavebnej spoločnosti Ecolit Building Contracting LLC.

Stretnutie sa začalo prezentáciou projektu, kde sa hostia dozvedeli o prednostiach strunovej dopravy a diskutovali o využití technológií v turistickom sektore Indie. Konkrétne, Gyan Singh Rathore sa zaujímal o výstavbu tratí v horských oblastiach štátu Goa.

Treba spomenúť, že dnes má projekt všetky potrebné zdroje na realizáciu komerčných objednávok v akomkoľvek regióne Indie bez ohľadu na krajinné a klimatické podmienky.

Takisto delegátom predstavili vysokorýchlostný model strunovej dopravy, ktorý mimo mesta dokáže zrýchliť až na 500 km/h. Hostia ocenili najmä komfortný interiér a multimediálny systém vozidla.

Na záver zástupcovia centra odovzdali Gyanovi Singhovi Rathorovi monografiu zakladateľa projektu Anatolija Unitského a samotný hosť zanechal pozitívne hodnotenie Unitsky String Technologies v knihe návštev a prial si, aby bola technológia čo najskôr implementovaná v Indii.

Prevzatý článok  TU

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode