INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Vláda Abú Dabí zvažuje projekty strunových dráh

01.08.2022 20:44

Anatolij Unitsky, generálny konštruktér spoločnosti, ktorá sa zaoberá vývojom strunovej dopravy, sa stretol so zástupcami vlády Abú Dabí. Strany diskutovali o možnostiach zavedenia technológie v meste.

Špecialisti z Abú Dabí a vývojová spoločnosť identifikovali tri potenciálne trasy pre strunové dráhy.Za týmto účelom projektanti navštívili miesta možných tratí, študovali technické podmienky výstavby a vypočítali približné obchodné ukazatele. Výsledky boli predložené vláde Abu Dabí.
Predstavitelia mesta vysoko ocenili vykonané práce. Teraz sa bude o výstavbe strunových dráh diskutovať na najvyššej úrovni vo vláde Abu Dabí.
Vláda Abu Dabí dnes študuje dopravné systémy, ktoré budú prepravovať nielen miestnych obyvateľov, ale dopravia aj turistov na nové atrakcie. Medzi takéto miesta patrí pobočka Louvru, výletný terminál a zábavný park.
Podľa odborníkov a úradov z Abu Dabí je strunová doprava na tieto úlohy ako stvorená. Trate možno budovať bez zmeny architektúry a presunu komunikácií. Doprava nepoškodí životné prostredie a cestovanie bude pohodlnejšie a bezpečnejšie. 

Ďalšou dôležitou výhodou je hospodárnosť. Implementácia strunovej dopravy je lacnejšia ako pokládka električkových koľají alebo výstavba ďalšej linky metra.

Prevzatý článok TU

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode